Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Heks (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Heks

De Henehoeve

België Belgisch Limburg Heks

In het kleine Belgische kasteeldorpje Heks, op 20km van Maastricht, ligt De Henehoeve. Deze voormalige boerderij met ecologische tuin biedt u charmante kamers, voorzien van badkamer met douche en toilet en tv.

Wie op zoek is naar rust komt in deze landelijke omgeving zeker aan zijn trekken. De talrijke wandel- en fietsroutes voeren u door boomgaarden, langs statige kastelen en zogenaamde vierkantshoeves. Tel daarbij de authentieke plaatsen als Tongeren en Sint Truiden op en het mag duidelijk zijn dat het decor prachtig is. Leuke bijkomstigheid: Luik, het Duitse Aken en Bourgondisch Maastricht liggen op een steenworp afstand. U kunt er uitgebreid shoppen en de vele uitgaansgelegenheden verkennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen