Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Groene Hendrickx
Geef uw mening

De Groene Hendrickx

De Groene Hendrickx is een stijlvol hotel met een gunstige locatie in het centrum van Hasselt. De inrichting van het hotel is een combinatie van authentiek en modern, zoals goed te zien

is in het restaurant, een voormalige jeneverstokerij. Hier geniet u 's ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet met showcooking en gedurende de rest van de dag en avond kunt u kiezen uit diverse lekkere snacks en uitgebreide gerechten. In het hotel is draadloos internet beschikbaar. De kamers van De Groene Hendrickx zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Een aantal kamers is ingericht volgens een bepaald thema, zoals jenever- en speculaaskamers en modekamers. Met haar ligging midden in het centrum van Hasselt is De Groene Hendrickx een perfect uitgangspunt voor het ontdekken van deze levendige stad. Er is voor ieder wat wils. Houdt u van winkelen? Dan zult u niet uitgekeken raken op de vele winkels en exclusieve boetieks. Plof af en toe even neer op één van de sfeervolle terrassen of duik een café in en rust even uit met een lekker drankje. Beleef de aantrekkelijk sfeer van deze bruisende stad tijdens het proeven van een Hasselts jenevertje. In het Nationaal Jenevermuseum maakt u kennis met het authentieke proces van het stoken van deze drank. Andere interessante musea zijn het Modemuseum en Het Stadsmus, waar u meer te weten komt over de stadshistorie. Als u even wilt ontsnappen aan de stadsdrukte dan is een wandeling door de Japanse Tuin aan te raden. Zijn er kinderen mee? Hen maakt u niet blijer dan met een uitstapje naar pretpark Plopsa Indoor Hasselt dat aan de rand van de stad is gelegen. Afstand vanaf Utrecht: 156km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor De Groene Hendrickx in Hasselt, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 135,001 dag
  • Beschrijvingen (1)
De Groene Hendrickx is een stijlvol hotel met een gunstige locatie in het centrum van Hasselt. De inrichting van het hotel is een combinatie van authentiek en modern, zoals goed te zien is in het restaurant, een voormalige jeneverstokerij. Hier geniet u 's ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet met showcooking en gedurende de rest van de dag en avond kunt u kiezen uit diverse lekkere snacks en uitgebreide gerechten. In het hotel is draadloos internet beschikbaar. De kamers van De Groene Hendrickx zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Een aantal kamers is ingericht volgens een bepaald thema, zoals jenever- en speculaaskamers en modekamers. Met haar ligging midden in het centrum van Hasselt is De Groene Hendrickx een perfect uitgangspunt voor het ontdekken van deze levendige stad. Er is voor ieder wat wils. Houdt u van winkelen? Dan zult u niet uitgekeken raken op de vele winkels en exclusieve boetieks. Plof af en toe even neer op één van de sfeervolle terrassen of duik een café in en rust even uit met een lekker drankje. Beleef de aantrekkelijk sfeer van deze bruisende stad tijdens het proeven van een Hasselts jenevertje. In het Nationaal Jenevermuseum maakt u kennis met het authentieke proces van het stoken van deze drank. Andere interessante musea zijn het Modemuseum en Het Stadsmus, waar u meer te weten komt over de stadshistorie. Als u even wilt ontsnappen aan de stadsdrukte dan is een wandeling door de Japanse Tuin aan te raden. Zijn er kinderen mee? Hen maakt u niet blijer dan met een uitstapje naar pretpark Plopsa Indoor Hasselt dat aan de rand van de stad is gelegen. Afstand vanaf Utrecht: 156km.
 Lees meer bij Weekendjeweg