Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Grimbergen

Thermae Grimbergen

België Belgisch Limburg Grimbergen

Thermae Grimbergen ligt in de Belgische plaats Grimbergen, 15km ten noorden van Brussel. Dit wellness hotel beschikt over een sauna, whirlpool, binnenzwembad en beauty center. Ook kunt u in het hotel terecht

voor een diner in het restaurant en een drankje aan de bar. Gratis parkeergelegenheid is aanwezig. De kamers van Thermae Grimbergen zijn voorzien van een televisie, videokanaal, koffie- en theefaciliteiten, draadloos internet, bureau enminibar. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Vanuit Thermae Grimbergen bent u in 20 autominuten in het centrum van de historische stad Brussel. U vindt hier architectonische hoogstandjes, goede restaurants en de meest bijzondere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Grote Markt, een plein waaraan het 15e eeuwse stadhuis en het Broodhuis liggen. Ook ziet u hier prachtige gildehuizen van bijzondere architectuur. Een aanrader is tevens de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Dit is een groep musea die onder andere historische kunst, moderne kunst en werken van Wiertz, Meunier en Magritte vertonen. Afstand vanaf Utrecht: 171km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 170,00