Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel M
Geef uw mening

Hotel M

M Hotel ligt in de stad Genk in de Belgische provincie Limburg. Het moderne 4-sterren hotel ligt aan het Molenvijver park, op steenworp afstand van het stadscentrum. In het stijlvolle restaurant laat

u zich verrassen door internationale en typische Belgische specialiteiten. Bij goed weer neemt u plaats op het buitenterras waar u uitkijkt op een mooie vijver. Ook de bar nodigt u uit voor een drankje. Parkeren is mogelijk (tegen betaling). De standaard kamers van M Hotel zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet, minibar, bureau, zitje, kluis en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Junior Suite met als extra een apart zitgedeelte. M Hotel is een ideaal startpunt voor een ontspannen verblijf in een groene omgeving. Er zijn vele mogelijkheden om de natuur van het Molenvijverpark te verkennen. Dit kan te voet, op de fiets of zelfs te paard. Verder heeft Genk een ruim aanbod van professionele dans-, comedy- en muziekvoorstellingen. Ook op het gebied van cultuur blijft deze stad niet achter, want u vindt hier monumenten en historische plekken. Enkele voorbeelden zijn het Molenhuis, de Schildervilla's en Het Heilig Bos. Leuk om te weten is dat Genk de tweede winkelstad van het Belgische Limburg is met maar liefst drie shoppingcentra.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel M in Genk, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 150,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
M Hotel ligt in de stad Genk in de Belgische provincie Limburg. Het moderne 4-sterren hotel ligt aan het Molenvijver park, op steenworp afstand van het stadscentrum. In het stijlvolle restaurant laat u zich verrassen door internationale en typische Belgische specialiteiten. Bij goed weer neemt u plaats op het buitenterras waar u uitkijkt op een mooie vijver. Ook de bar nodigt u uit voor een drankje. Parkeren is mogelijk (tegen betaling). De standaard kamers van M Hotel zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet, minibar, bureau, zitje, kluis en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Junior Suite met als extra een apart zitgedeelte. M Hotel is een ideaal startpunt voor een ontspannen verblijf in een groene omgeving. Er zijn vele mogelijkheden om de natuur van het Molenvijverpark te verkennen. Dit kan te voet, op de fiets of zelfs te paard. Verder heeft Genk een ruim aanbod van professionele dans-, comedy- en muziekvoorstellingen. Ook op het gebied van cultuur blijft deze stad niet achter, want u vindt hier monumenten en historische plekken. Enkele voorbeelden zijn het Molenhuis, de Schildervilla's en Het Heilig Bos. Leuk om te weten is dat Genk de tweede winkelstad van het Belgische Limburg is met maar liefst drie shoppingcentra.
 Lees meer bij Weekendjeweg