Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Hampshire    Ecu
Geef uw mening

Hotel Hampshire Ecu

Hampshire Hotel - Ecu ligt in het levendige centrum van Genk. Het hotel biedt u diverse mogelijkheden om te ontspannen, namelijk in de sfeervolle bar en in de sauna. Het hotel biedt

verder ook nog privé parkeergelegenheid waar u tegen betaling gebruik van mag maken. De stijlvolle kamers van Hampshire Hotel - Ecu zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, minibar en badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Vanuit Hampshire Hotel - Ecu wandelt u zo de winkelstraten in en ontdekt u meteen het uitgebreide aanbod van restaurants en cafés. In de bosrijke omgeving van Genk komen wandelaars en fietsers geheel aan hun trekken. Bezoek ook eens Bokrijk, een 550ha groot bos- en heidegebied dat voorheen toebehoorde aan de abdij van Herkenrode. U vindt hier een recreatiepark en een openluchtmuseum. Het vroegere mijnstadje Beringen is eveneens een bezoek waard. De steenkoolmijnen liggen er nu verlaten bij, maar het museum geeft goed weer hoe zwaar het leven in de mijn was.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Hampshire Ecu in Genk, Belgisch Limburg, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hampshire Hotel - Ecu ligt in het levendige centrum van Genk. Het hotel biedt u diverse mogelijkheden om te ontspannen, namelijk in de sfeervolle bar en in de sauna. Het hotel biedt verder ook nog privé parkeergelegenheid waar u tegen betaling gebruik van mag maken. De stijlvolle kamers van Hampshire Hotel - Ecu zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, minibar en badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Vanuit Hampshire Hotel - Ecu wandelt u zo de winkelstraten in en ontdekt u meteen het uitgebreide aanbod van restaurants en cafés. In de bosrijke omgeving van Genk komen wandelaars en fietsers geheel aan hun trekken. Bezoek ook eens Bokrijk, een 550ha groot bos- en heidegebied dat voorheen toebehoorde aan de abdij van Herkenrode. U vindt hier een recreatiepark en een openluchtmuseum. Het vroegere mijnstadje Beringen is eveneens een bezoek waard. De steenkoolmijnen liggen er nu verlaten bij, maar het museum geeft goed weer hoe zwaar het leven in de mijn was.