Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Hampshire Design   Carbon
Geef uw mening

Hotel Hampshire Design Carbon

Hampshire Designhotel - Carbon is een stijlvol designhotel, gelegen in de Belgische stad Genk. Het hotel kenmerkt zich door een strakke vormgeving en biedt u een traditionele hamam waar u nog volgens

de authentieke manier verzorgd wordt. Belevenisdouches en -baden, sauna en jacuzzi (tegen betaling) maken van uw bezoek een onvergetelijke sensatie. Nagenieten kan in de prachtige relaxruimte. Een heerlijk vooruitzicht. De high tech kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, kluis, minibar en airconditioning. Al naar gelang uw stemming kunt u zelfs de verlichting in uw kamer aanpassen. De badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van een XL rain shower en een toilet. Alle kamers van Hampshire Designhotel - Carbon bieden uitzicht op de 1500m2 grote daktuin. Er is parkeergelegenheid aanwezig (betaald). Genk biedt u een waaier aan vrijetijdsmogelijkheden. De stad staat vooral bekend om haar rijke mijnverleden. U vindt er dan ook diverse bouwwerken uit die tijd. Verder vindt u in Genk het 550ha grote Domein Bokrijk, een bos- en natuurgebied met openluchtmuseum, bomentuin, openluchtspeeltuin en wandelroutes. Wandelen en fietsen kunt u overigens uitstekend in de groene provincie Limburg. Het landschap varieert van duinen tot heide en van bossen tot vijvers.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Hampshire Design Carbon in Genk, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 189,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hampshire Designhotel - Carbon is een stijlvol designhotel, gelegen in de Belgische stad Genk. Het hotel kenmerkt zich door een strakke vormgeving en biedt u een traditionele hamam waar u nog volgens de authentieke manier verzorgd wordt. Belevenisdouches en -baden, sauna en jacuzzi (tegen betaling) maken van uw bezoek een onvergetelijke sensatie. Nagenieten kan in de prachtige relaxruimte. Een heerlijk vooruitzicht. De high tech kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, kluis, minibar en airconditioning. Al naar gelang uw stemming kunt u zelfs de verlichting in uw kamer aanpassen. De badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van een XL rain shower en een toilet. Alle kamers van Hampshire Designhotel - Carbon bieden uitzicht op de 1500m2 grote daktuin. Er is parkeergelegenheid aanwezig (betaald). Genk biedt u een waaier aan vrijetijdsmogelijkheden. De stad staat vooral bekend om haar rijke mijnverleden. U vindt er dan ook diverse bouwwerken uit die tijd. Verder vindt u in Genk het 550ha grote Domein Bokrijk, een bos- en natuurgebied met openluchtmuseum, bomentuin, openluchtspeeltuin en wandelroutes. Wandelen en fietsen kunt u overigens uitstekend in de groene provincie Limburg. Het landschap varieert van duinen tot heide en van bossen tot vijvers.
 Lees meer bij Weekendjeweg