Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Bassenge (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bassenge

De Graaf Van Monte Cristo

België Belgisch Limburg Bassenge

In het Belgische Bassenge, 13km van Maastricht en Luik, ligt het sfeervolle Kasteel de Graaf van Monte Cristo. Een aanrader voor een romantisch verblijf met een Franse ambiance - en dat alles

in het groene heuvellandschap van de Jekervallei. Het interieur kenmerkt zich door een combinatie van eenvoud, 19de eeuwse elementen en moderne accenten. De sfeervolle suites van de Graaf van Monte Cristo zijn voorzien van heerlijke bedden en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Het kasteel wordt omringd door een tuin met o.a. een Maria Lourdes grot en beschikt over een schildersatelier waar ook workshops worden gegeven. Ook is het kasteel af te huren voor grote gezelschappen. Bassenge is een uistekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de natuurrijke omgeving en ook Luik of Maastricht zijn eenvoudig te bereiken. Deze twee steden bieden u een onvervalste bourgondische sfeer - u bent er even heerlijk tussenuit.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen