Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Hostellerie Mardaga   Hampshire Classic
Geef uw mening

Hostellerie Mardaga Hampshire Classic

Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic is gevestigd in het plaatsje As, in de Belgische provincie Limburg. Het prachtige hotel vindt u op 22km ten noordwesten van Maastricht. Het is een plek om

goed tot rust te komen in een schitterende omgeving. In het restaurant geniet u van culinaire hoogstandjes in een oorspronkelijk Engelse landelijke sfeer. Wanneer de zon schijnt bent u van harte welkom op het terras met uitzicht op het park om ontspannen te dineren of te lunchen. U kunt gebruik maken van een ruime gratis parkeergelegenheid. Via de receptie is het mogelijk om fietsen en mountainbikes te huren. Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic biedt ruime kamers met alle mogelijke comfort en zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, minibar, bureau, zitje, broekenpers en een badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic ligt in een mooie groene omgeving in het hart van het Belgische Limburg. Vanuit hier zijn verschillende fiets- en wandelroutes om de heide en bossen te ontdekken. Nationaal Park Hoge Kempen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers, geniet hier zorgeloos van alle natuur in haar glorie. Op 22km ligt Hasselt, breng hier een bezoek aan het Modemuseum, het Nationaal Jenevermuseum en de prachtige Japanse tuin. Daarnaast kunt u in deze stad uitstekend winkelen. Diverse uitstapjes naar Maastricht, de mergelgrotten van Genk, Maasmechelen, Kanne, Maaseik en de antiekstad Tongeren behoren ook tot de mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hostellerie Mardaga Hampshire Classic in As, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 200,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic is gevestigd in het plaatsje As, in de Belgische provincie Limburg. Het prachtige hotel vindt u op 22km ten noordwesten van Maastricht. Het is een plek om goed tot rust te komen in een schitterende omgeving. In het restaurant geniet u van culinaire hoogstandjes in een oorspronkelijk Engelse landelijke sfeer. Wanneer de zon schijnt bent u van harte welkom op het terras met uitzicht op het park om ontspannen te dineren of te lunchen. U kunt gebruik maken van een ruime gratis parkeergelegenheid. Via de receptie is het mogelijk om fietsen en mountainbikes te huren. Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic biedt ruime kamers met alle mogelijke comfort en zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, minibar, bureau, zitje, broekenpers en een badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic ligt in een mooie groene omgeving in het hart van het Belgische Limburg. Vanuit hier zijn verschillende fiets- en wandelroutes om de heide en bossen te ontdekken. Nationaal Park Hoge Kempen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers, geniet hier zorgeloos van alle natuur in haar glorie. Op 22km ligt Hasselt, breng hier een bezoek aan het Modemuseum, het Nationaal Jenevermuseum en de prachtige Japanse tuin. Daarnaast kunt u in deze stad uitstekend winkelen. Diverse uitstapjes naar Maastricht, de mergelgrotten van Genk, Maasmechelen, Kanne, Maaseik en de antiekstad Tongeren behoren ook tot de mogelijkheden.
 Lees meer bij Weekendjeweg