Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Nimy (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Nimy

Hotel Le Monte Cristo

België BE Wallonië Nimy

Hotel Le Monte Cristo is vlakbij de snelweg gelegen aan een doorgaande weg op 4km afstand van de Belgische plaats Mons (Bergen). Het gemoedelijke hotel biedt u een mooi terras waar het

heerlijk toeven is. Ook is er een knus restaurant met originele details en gietijzeren open haard waar Franse gerechten op de kaart staan. Tevens is het mogelijk om een lunchpakket klaar te laten maken. Verder is er een besloten tuin met een schommel en een klimrek voor de kinderen. Uw auto parkeert u gratis bij het hotel en u heeft u in het gehelehotel gratis internet tot uw beschikking. De kamers van Hotel Le Monte Cristo zijn voorzien van een telefoon, televisie, bureau, koffie- en theefaciliteiten, draadloos internet en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Hotel Le Monte Cristo ligt vlakbij de studentenstad Mons, op 40 autominuten van Brussel. De grote trekpleister van de Grote Markt in Mons is het gotische stadhuis met het populaire beeldje van Aapje de Hoofdwachter. Verder is het plein met zijn oude gebouwen een goede locatie om een Belgisch biertje te nuttigen op een van de gezellige terrassen. Tevens vindt u hier tal van restaurants en cafés. De indrukwekkende Sint-Waltrudiskerk met hoge gebrandschilderde ramen uit de 16de eeuw is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Het belfort, de 87 meter hoge toren is vanuit de verte al te zien en is daarom het symbool van Bergen. Slenter verder eens door de rustige, pittoreske steegjes en straatjes rondom de kerk en het belfort. Ook kunt u verrassend goed winkelen in een aantal grote winkelstraten in het zuidelijke deel van het centrum. Net buiten de stad treft u het wetenschapsmuseum Pass, gevestigd in een oude steenkolenmijn aan, wat erg leuk is voor kinderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen