Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 B&B SoepWijn
Geef uw mening

B&B SoepWijn

B&B Soep en Wijn is een sfeervolle bed & breakfast, gelegen in de plaats Ronse, op 34km ten zuidoosten van Kortrijk en niet ver van Oudenaarde. De naam refereert aan het sfeervolle

restaurant waar u het diner kunt beginnen met een heerlijke soep en de avond afsluit met een goede wijn. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de vele regionale gerechten. Bij mooi weer neemt u plaats op het terras dat qua inrichting is geïnspireerd door de Provence. Bij B&B Soep en Wijn maakt u gebruik van fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. De themakamers van B&B Soep en Wijn zijn voorzien van televisie met videokanaal, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, kluis, minibar, bureau en een badkamer met bad, douche en toilet. Huur bij B&B Soep en Wijn een fiets en trek erop uit in de omgeving. Het glooiende en bosrijke landschap biedt een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes langs pittoreske dorpjes en oude kerken. Ronse ligt tevens bij het parcours van de Ronde van Vlaanderen. Dit gebied heeft dus ook een grote aantrekkingskracht op wielrenners die hier eindeloos kunnen trainen. Bent u cultuurliefhebber? Dan bent u in Ronse aan het juiste adres. Er valt veel te zien, zoals de befaamde Sint-Hermescrypte, daterend uit de Middeleeuwen toen Ronse een belangrijk bedevaartsoord was. Ook is de Sint-Hermeskerk een bezichting waard. Vanuit de toren heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. In het centrum van Ronse kunt u uitgebreid shoppen en valt er genoeg te kiezen voor een avondje uit. Ook natuurliefhebbers halen hun hart op in Ronse. Op slechts enkele kilometers van de stad liggen diverse natuurgebieden en bossen, ideaal voor een dagje rust en ontspanning. Afstand vanaf Utrecht: 220km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor B&B SoepWijn in Ronse, BE Vlaanderen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
B&B Soep en Wijn is een sfeervolle bed & breakfast, gelegen in de plaats Ronse, op 34km ten zuidoosten van Kortrijk en niet ver van Oudenaarde. De naam refereert aan het sfeervolle restaurant waar u het diner kunt beginnen met een heerlijke soep en de avond afsluit met een goede wijn. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de vele regionale gerechten. Bij mooi weer neemt u plaats op het terras dat qua inrichting is geïnspireerd door de Provence. Bij B&B Soep en Wijn maakt u gebruik van fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. De themakamers van B&B Soep en Wijn zijn voorzien van televisie met videokanaal, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, kluis, minibar, bureau en een badkamer met bad, douche en toilet. Huur bij B&B Soep en Wijn een fiets en trek erop uit in de omgeving. Het glooiende en bosrijke landschap biedt een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes langs pittoreske dorpjes en oude kerken. Ronse ligt tevens bij het parcours van de Ronde van Vlaanderen. Dit gebied heeft dus ook een grote aantrekkingskracht op wielrenners die hier eindeloos kunnen trainen. Bent u cultuurliefhebber? Dan bent u in Ronse aan het juiste adres. Er valt veel te zien, zoals de befaamde Sint-Hermescrypte, daterend uit de Middeleeuwen toen Ronse een belangrijk bedevaartsoord was. Ook is de Sint-Hermeskerk een bezichting waard. Vanuit de toren heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. In het centrum van Ronse kunt u uitgebreid shoppen en valt er genoeg te kiezen voor een avondje uit. Ook natuurliefhebbers halen hun hart op in Ronse. Op slechts enkele kilometers van de stad liggen diverse natuurgebieden en bossen, ideaal voor een dagje rust en ontspanning. Afstand vanaf Utrecht: 220km.