Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Linde
Geef uw mening

De Linde

Hotel de Linde ligt in natuurgebied de Kempen en vormt een ideale uitvalsbasis om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. In de nabijgelegen steden Turnhout en Eindhoven kunt u goed winkelen of

uitgaan. Alle kamers beschikken over een douche, wastafel, toilet en föhn, airconditioning, internet, telefoon, televisie, kluisje en magnetron. Bij Hotel de Linde kunt u voor een diner of lunch terecht in restaurant Sarlat of taverne Ludo Spagetti Fabriekse. In het restaurant heeft u de keuze uit 4 verschillende menu's uit de regionale keuken. De taverne serveert u naar wens drankjes, snacks en diverse pasta's. Het hotel werkt samen met saunacentrum de Hoeve uit Retie. In de Hoeve kunt u genieten van verschillende soorten sauna's, een stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, dompelbad en solarium. Er zijn verschillende arrangementen met eventueel massages te boeken. In de omgeving van het hotel vindt u diverse wind- en watermolens, het Kasteel van Rethy en diverse dorpjes. Retie is één van de mooiste kerndorpen uit de Kempen. Hier kunt u de Sint-Martinuskerk, het gemeentehuis en een voormalige pastorie in Vlaams renaissancestijl bezichtigen. De dichtstbijzijnde grotere stad is Turnhout. In Eindhoven of het bruisende Antwerpen kunt u naar hartenlust winkelen, slenteren of een drankje drinken in één van de gezellige cafés of restaurantjes. In natuurgebied de Kempen kunt u tijdens wandelingen of fietstochten genieten van het bos, het water en de molens.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor De Linde in Retie, Antwerpse Kempen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel de Linde ligt in natuurgebied de Kempen en vormt een ideale uitvalsbasis om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. In de nabijgelegen steden Turnhout en Eindhoven kunt u goed winkelen of uitgaan. Alle kamers beschikken over een douche, wastafel, toilet en föhn, airconditioning, internet, telefoon, televisie, kluisje en magnetron. Bij Hotel de Linde kunt u voor een diner of lunch terecht in restaurant Sarlat of taverne Ludo Spagetti Fabriekse. In het restaurant heeft u de keuze uit 4 verschillende menu's uit de regionale keuken. De taverne serveert u naar wens drankjes, snacks en diverse pasta's. Het hotel werkt samen met saunacentrum de Hoeve uit Retie. In de Hoeve kunt u genieten van verschillende soorten sauna's, een stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, dompelbad en solarium. Er zijn verschillende arrangementen met eventueel massages te boeken. In de omgeving van het hotel vindt u diverse wind- en watermolens, het Kasteel van Rethy en diverse dorpjes. Retie is één van de mooiste kerndorpen uit de Kempen. Hier kunt u de Sint-Martinuskerk, het gemeentehuis en een voormalige pastorie in Vlaams renaissancestijl bezichtigen. De dichtstbijzijnde grotere stad is Turnhout. In Eindhoven of het bruisende Antwerpen kunt u naar hartenlust winkelen, slenteren of een drankje drinken in één van de gezellige cafés of restaurantjes. In natuurgebied de Kempen kunt u tijdens wandelingen of fietstochten genieten van het bos, het water en de molens.