Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Antwerpen (186)
Plaatsen
Westerlo (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Westerlo

Hotel Restaurant Vivaldi

België Vlaanderen Westerlo

Hotel Restaurant Vivaldi ligt in Westerlo, tussen Antwerpen en Hasselt in de Belgische Kempen. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant en een bar. Het ontbijt is uitgebreid en zeer goed verzorgd.

De kamers zijn netjes ingericht en beschikken over badkamer met ligbad, douche en WC, tv, radio, minibar en internetverbinding. Westerlo bezit een aantal bezienswaardige monumenten zoals de abdij, kastelen en pastorijen. Verder biedt de rijkelijk aanwezige natuur veel vermaak. Bewegwijzerde fiets- en wandelroutes voeren u langs de mooiste plekjes. Of trek er te paard op uit. Voor wie zich graag laat rijdenis een huifkartocht langs bossen en velden een leuke aanrader.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Vivaldi

België Antwerpen Westerlo

Hotel Vivaldi is gelegen in het groenrijke Westerlo in België. Het hotel beschikt over prima faciliteiten en een praktische ligging. Hotel Vivaldi is een goed startpunt voor uw wandel- en fietstochten en

vanuit Westerlo bent u zo in Geel, Antwerpen of attractiepark Bobbejaanland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen