Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Antwerpen (186)
Plaatsen
Schoten (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Schoten

De Groene Oase

België Antwerpen Schoten

Bed & Breakfast De Groene Oase is gelegen in een groene omgeving, vlakbij het centrum en een park. De zwemvijver in de tuin is ideaal om rust te ervaren.Als u op zoek

bent naar een rustige omgeving, dan bent u bij De Groene Oase op het juiste adres. Er zijn slaapplaatsen voor kleine en grote gezinnen en er wordt gezorgd voor een uitgebreid ontbijt. U kunt heerlijk ontbijten met verse croissants, broodjes en toast. Meerdere soorten kaas en ham. Vers fruit. Fruitsap en yoghurts en natuurlijk een vers gekookt eitje. Bij mooi weer kunt u ook in de tuin ontbijten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen