Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Corsendonk De Linde
Geef uw mening

Corsendonk De Linde

Vakantiecentrum De Linde is gelegen in de provincie Antwerpen en is gelegen nabij de steden Turnhout (15 min.) en Eindhoven (25 min) en vlakbij afrit 25 van de snelweg E34/A21 Antwerpen/Eindhoven. Corsendonk Hotel

de Linde in Retie is het perfecte uitgangspunt om een mooie wandeling of fietstocht te maken door de groene Kempen. Wanneer u even helemaal tot rust wilt komen dan is dit de juiste plek. Ook is het hotel ideaal gelegen om diverse uitstapjes te maken. Zo ligt Bobbejaanland nabij het hotel. Het centrum van Retie is ook gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel. Alle kamers zijn rookvrij.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Corsendonk De Linde in Retie, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 104,002 dagen
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (1)
Corsendonk De Linde is een gezellig vakantiecentrum in het Belgische plaatsje Retie, in de Antwerpse Kempen. U heeft hier de beschikking over een restaurant en een knusse taverne. De kamers zijn gevestigd in diverse gebouwen en voorzien van douche, toilet, tv, telefoon en koelkast. Op het terrein van dit centrum zijn tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo is er o.a. een speeltuin, plonsbad, minigolf en fietsenveruur en bijvoorbeeld ook petanquebanen. De ligging doet het al vermoeden - u zit hier midden in de natuur. Fietsen door de groene Kempen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Het Provinciaal domein Prinsenpark in Retie is een prachtig gebied van 230ha bossen en vijvers, waar heel wat wandelwegen doorheen slingeren. De weiden aan de rand van het domein zorgen voor mooie vergezichten. Of zoekt u liever het water op? Kayakken en hengelen is mogelijk op en in de Nete.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Hotel de Linde ligt in natuurgebied de Kempen en vormt een ideale uitvalsbasis om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. In de nabijgelegen steden Turnhout en Eindhoven kunt u goed winkelen of uitgaan.
Vakantiecentrum De Linde is gelegen in de provincie Antwerpen en is gelegen nabij de steden Turnhout (15 min.) en Eindhoven (25 min) en vlakbij afrit 25 van de snelweg E34/A21 Antwerpen/Eindhoven. Corsendonk Hotel de Linde in Retie is het perfecte uitgangspunt om een mooie wandeling of fietstocht te maken door de groene Kempen. Wanneer u even helemaal tot rust wilt komen dan is dit de juiste plek. Ook is het hotel ideaal gelegen om diverse uitstapjes te maken. Zo ligt Bobbejaanland nabij het hotel. Het centrum van Retie is ook gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel. Alle kamers zijn rookvrij.
Uw weekendje weg in  Corsendonk De Linde, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Corsendonk De Linde (Bron: Weekendjeweg)
  •  Corsendonk De Linde