Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Antwerpen (186)
Plaatsen
Itegem (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Itegem

Hullebrug Bed & Breakfast

België Antwerpen Itegem

Hullebrug Bed & Breakfast ligt in het Belgische dorpje Itegem, in de provincie Antwerpen. Het midden in de natuur gelegen hotel beschikt over draadloos internet en gratis parkeermogelijkheid. Hullebrug Bed &

Breakfast beschikt over vier verschillende kamersoorten. Alle kamers beschikken over een televisie met videokanaal, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, wekdienst, minibar, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en f?hn. Tevens biedt elke kamer een extraatje. De Frisine suites zijn 60m2 groot. De Marieke & Pallieter kamer is een duplex kamer met blauwe accenten. De Mijnheer Pirroen kamer is een knusse kamer en de Symforosa kamer is voorzien van een boxspring bed. Vanuit Hullebrug Bed & Breakfast bezoekt u het pittoreske dorpje Itegem. Hier vindt u de Sint-Guibertuskerk uit de 17de eeuw. Deze kerk heeft een opmerkelijke lantaarn in de 43 meter hoge toren. Ook een bezoek waard ishet prachtige kasteel van Isschot. Dit landhuis ligt vlakbij het natuurdomein de Averegten, waar u ontspant tijdens een heerlijke wandeling. Een ritje op de fiets zorgt voor actieve ontspanning tijdens uw weekendje Itegem. Tevens is er voor winkelliefhebbers voldoende te doen in de nabije omgeving. Antwerpen ligt op slechts 30 autominuten. Hier vermaken shoppers zich urenlang. Afstand vanaf Utrecht via de A27: 158km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00