Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Van der Valk  Beveren Antwerpen
Geef uw mening

Hotel Van Der Valk Beveren Antwerpen

Van der Valk Hotel Beveren-Antwerpen is een uitgebreid hotel met een praktische ligging aan de rand van Beveren, op 16km ten westen van Antwerpen. Het hotel biedt verschillende gratis faciliteiten die het

verblijf nog aangenamer maken, zoals zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte. In het restaurant bent u van harte welkom voor het ontbijtbuffet, lunch en diner. Kinderen kunnen zich tijdens en na het eten heerlijk uitleven in de binnenspeeltuin zodat u rustig kunt blijven zitten. De knusse foyer met open haard en televisie biedt gelegenheid voor een lekker drankje. Het hotel beschikt over parkeergelegenheid en draadloos internet (beide gratis). De kamers van Van der Valk Hotel Beveren-Antwerpen zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, kluis, bureau, zithoek, terras/balkon en een badkamer met een bad, aparte douche, toilet en föhn. Vanuit Van der Valk Hotel Beveren-Antwerpen zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Maak een wandeling door het centrum van Beveren en bezichtig de Onze-Lieve-Vrouwekerk of Kasteel Cortewalle. Uitgebreid shoppen? Stap dan in uw auto voor een bezoek aan Antwerpen en geniet van het aantrekkelijke winkelaanbod op dé winkelstraat de Meir. Combineer uw uitstapje met een bezoek aan een museum. Dankzij de gunstige ligging zijn ook interessante steden als Gent en Brussel gemakkelijk te bereiken. Afstand vanaf Utrecht: 145km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Van Der Valk Beveren Antwerpen in Beveren Waas, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 161,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Van der Valk Hotel Beveren-Antwerpen is een uitgebreid hotel met een praktische ligging aan de rand van Beveren, op 16km ten westen van Antwerpen. Het hotel biedt verschillende gratis faciliteiten die het verblijf nog aangenamer maken, zoals zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte. In het restaurant bent u van harte welkom voor het ontbijtbuffet, lunch en diner. Kinderen kunnen zich tijdens en na het eten heerlijk uitleven in de binnenspeeltuin zodat u rustig kunt blijven zitten. De knusse foyer met open haard en televisie biedt gelegenheid voor een lekker drankje. Het hotel beschikt over parkeergelegenheid en draadloos internet (beide gratis). De kamers van Van der Valk Hotel Beveren-Antwerpen zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, kluis, bureau, zithoek, terras/balkon en een badkamer met een bad, aparte douche, toilet en föhn. Vanuit Van der Valk Hotel Beveren-Antwerpen zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Maak een wandeling door het centrum van Beveren en bezichtig de Onze-Lieve-Vrouwekerk of Kasteel Cortewalle. Uitgebreid shoppen? Stap dan in uw auto voor een bezoek aan Antwerpen en geniet van het aantrekkelijke winkelaanbod op dé winkelstraat de Meir. Combineer uw uitstapje met een bezoek aan een museum. Dankzij de gunstige ligging zijn ook interessante steden als Gent en Brussel gemakkelijk te bereiken. Afstand vanaf Utrecht: 145km.
 Lees meer bij Weekendjeweg