Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Antwerpen (186)
Plaatsen
Belgie (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Belgie

Mystery Winters België

België Antwerpen Belgie

Een verrassend, winters verblijf in een aantrekkelijke Belgische stad? En dat voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een hotel uit het Mystery Winters België aanbod! Dit aanbod geldt voor aankomsten van december

t/m maart. Extra aantrekkelijk: bij de meeste hotels kunnen 2 kinderen gratis op de kamer van de ouders verblijven! Zo werkt het: - kies een aankomstdatum, maak uw keuze uit een van bestemmingen en boek uw verblijf - uw hotel blijft nog even een verrassing - in uw reserveringsbevestiging ziet u naar welk hotel u gaat Niet ver rijden en er toch helemaal tussenuit zijn? Kies voor een verblijf bij onze Zuiderburen. Shopliefhebber? Dan is Antwerpen natuurlijk een aanrader. U kunt er urenlang struinen door de sfeervolle winkelstraten met warenhuizen, designboetieks en kadoshops. Of kies voor bourgondisch, levendig Gent met haar vele musea en bruisende uitgaansgelegenheden. Last but not least vindt u in ons Mystery Winters België ook fraaie historische steden als Brugge, de eeuwenoude studentenstad Leuven en Mechelen, een boeiende bestemming met onder andere UNESCO-werelderfgoed. Tip: in de maand december vindt u diverse steden sfeervolle kerstmarkten. Dus ook voor uw kerstinkopen bent u hier aan het juiste adres!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen